ZÁPISKY Z HAITI

Klára s Josefem jsou zpět z Haiti. Přečtěte si, co tam prožili...

Charita Kyjov

Palackého 194, Kyjov, 697 01 Vedoucí zařízení: Marek Pelikán - vedoucí Půjčovny kompenzačních pomůcek, Mgr. Karla Blahůšová - Sociální pracovník a vedoucí Občanské poradny, Ing. Petra Goliášová - vedoucí Účtárny, Bc. Jarmila Švábová - vedoucí K-centra, Bc. Martin Boček - vedoucí Pečovatelské služby a Osobní asistence, Věra Hofírková - vedoucí Svépomocné skupiny C-klub, Blažena Hanáková - vedoucí Domácí zdravotní péče a Domácího hospice David

Seznam lidí:

Marek Pelikán - vedoucí Půjčovny kompenzačních pomůcek Kristýna Váhalová, DiS. - sociální pracovník Mgr. Lenka Bábíčková - Sociální pracovník Mgr. Karla Blahůšová - Sociální pracovník a vedoucí Občanské poradny Gustav Doležal, DiS. - sociální pracovník Ing. Petra Goliášová - vedoucí Účtárny Mgr. Eva Rubášová - adiktolog Lukáš Svoboda, DiS. - pracovník sociálních služeb Bc. Jarmila Švábová - vedoucí K-centra Zdeněk Hochman - zástupce ředitele, pastorační asistent, nemocniční kaplan, koordinátor Tříkrálové sbírky Bc. Martin Boček - vedoucí Pečovatelské služby a Osobní asistence Bc. Helena Valčíková - sociální pracovník Bohumila Trávníková - ekonomický pracovník Ing. Vladimír Měchura - ředitel Věra Hofírková - vedoucí Svépomocné skupiny C-klub Blažena Hanáková - vedoucí Domácí zdravotní péče a Domácího hospice David

Seznam služeb:

Pomáhejte s námi na Haiti a na Ukrajině

Náš výtěžek
29 661 240 Kč

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

Chci se stát dobrovolníkem

Konsorcium nevládních organizací